Yritys

Neliraudoitus Oy

Yhtiömme on Vantaalla vuonna 1991 perustettu ja vuonna 2012 olemme jakautumisen yhteydessä perustaneet uudet, operatiiviset yritykset Neliraudoitus Oy:n, ja lisäksi Neliraudoitus Asennus Oy:n toteuttamaan vaativimmatkin raudoiteasennukset.

Neliraudoitus on raudoitteiden esivalmistusta, raudoitteiden katkaisu- ja taivutuspalvelua, hitsaus- ja sidontapalvelua sekä kuljetuspalvelua tuottava yritys.
Vahvan osaamisemme ja oman tuotantohallimme vuoksi pystymme toimittamaan raudoitteet ja raudoitukseen tarvittavat raudoitustarvikkeet vaativiinkin urakoihin.

“Neliraudoitus tuottaa niin suurille kuin pienillekin rakennuksille rautaisen pohjan, joka kestää”

Neliraudoitus asennus Oy

Neliraudoitus Asennus Oy on vuonna 2012 Neliraudoitus Oy:n jakautumisen yhteydessä perustettu uusi, raudoiteasennuksiin keskittynyt yhdistys. Toimintamme jakaa yhteisen osoitteen ja toimitilat Neliraudoitus Oy:n kanssa, joten saat kaikki raudoittamiseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Neliraudoitus Asennus tarjoaa asiakkailleen monipuoliset raudoitteiden asentamisen ja raudoituksen palvelut.

Neliraudoitus Asennus Oy on vastuullinen toimija. Kaikilla työntekijöillämme on työhön tarvittavat ja ajantasaiset pätevyydet sekä VALTTI-älykortti ja VALTTI-henkilökortti. Löydät meidät myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -järjestelmästä.